Εταιρεία

Συνέπεια & Αξιοπιστία από το 1989

Από τη δεκαετία του 50 στο χώρο της Μηχανουργίας, η οικογένεια Λαζαρίδη ξεκίνησε το 1989 την ενασχόληση με την επισκευή  αλλά και με οποιαδήποτε εργασία σχετική με ζάντες.

Με ένα σταθερά αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει πλέον καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στο χώρο και ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία στην Β. Ελλάδα.

Παραμένουμε μια οικογενειακή επιχείρηση, με τη γνώση να περνάει από πατέρα σε γιο και τα  μυστικά της τέχνης μας να μένουν καλά φυλαγμένα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, όπου εκτός από το μηχανουργείο μας λειτουργεί και το πλέον σύγχρονο βαφείο ηλεκτροστατικής και κεραμικής  στην Β. Ελλάδα, με τον εξοπλισμό μας να εμπλουτίζεται διαρκώς με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με τελευταίο απόκτημα το μοναδικό στην Ελλάδα μηχάνημα διαμανταρίσματος που συνδυάζει CNC και laser για απόλυτη ακρίβεια και αψεγάδιαστο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Συμμετοχές σε Εκθέσεις

Η αγάπη μας για την αυτοκίνηση και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, μας οδήγησε τα τελευταία χρόνια να στηρίξουμε ως χορηγοί και εκθέτες πολλες εκδήλωσεις του χώρου.

DRIFT WARS 2012

THESSALONIKI TUNING SHOW 2013

THESSALONIKI TUNING SHOW 2014

THESSALONIKI TUNING SHOW 2016

THESSALONIKI TUNING SHOW 2017

THESSALONIKI TUNING SHOW 2018

TOP