Διαμαντάρισμα Ζαντών Αλουμινίου

LASER & CNC TECHNOLOGY

Στις υπηρεσίες μας πλέον προσθέσαμε και το διαμαντάρισμα, για όσους θέλουν να επισκευάσουν, να βάψουν ή απλά να φρεσκάρουν τις διαμανταρισμένες ζάντες τους. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα ποιοτικότερα υλικά, πετυχαίνουμε κάθε φορά, αποτέλεσμα χώρις ατελείες.

Έλεγχος

Έλεγχος της ζάντας για εκδορές, ρωγμές, στραβώματα κτλπ.

Αμμοβολή

Η ζάντα τοποθετείται σε ειδικό αυτόματο μηχάνημα αμμοβολής, για τον καθαρισμό της από παλαιότερα χρώματα και την προετοιμασία της για τα επόμενα βήματα.

Ενεργοποίηση μετάλλου

Η ζάντα ή το εξάρτημα καθαρίζεται από λάδια-λίπη-βρωμιές και η επιφάνεια τους ενεργοποιείται για την σωστή εφαρμογή του νέου χρώματος.

Εφαρμογή Χρώματος

Οι ζάντες ή τα εξαρτήματα τοποθετούνται στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο ηλεκτροστατικής βαφής οπού χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υπερανθεκτικά χρώματα (πούδρες). Στη συνέχεια μεταφέρονται αυτόματα στο ειδικό τούνελ πολυμερισμού όπου ψήνονται σε θερμοκρασίες 230 βαθμών Κελσίου και άνω.

Διαμαντάρισμα

Αφού η ζάντα τοποθετηθεί στο μηχάνημα, γίνεται μέτρηση εξαιρετικής ακρίβειας με Laser, προκειμένου να σκανάρει την επιφάνεια που θα γίνει διαμαντάρισμα. Στην συνέχεια, γίνεται επεξεργασία με ειδικό λογισμικό και η ζάντα διαμαντάρεται με μηχάνημα τεχνολογίας cnc.

Eφαρμογή Βερνικιού

Αφου η ζάντα διαμανταριστεί, χρησιμοποιούμε υπερανθεκτικό βερνίκι το οποίο εφαρμόζεται με ηλεκτροστατική μέθοδο για την καλύτερη δυνατή προστασία της ζάντας από φθορές.

TOP