Εταιρεία

Συνέπεια & Αξιοπιστία από το 1989

Με εμπειρία τριών γενιών στο χώρο της μηχανουργίας, η οικογένεια Λαζαρίδη, με έδρα τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει κάθε είδους επισκευή σε ζάντες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, από το 1989.

Η πολυετής μας εμπειρία μάς κατατάσσει στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της επισκευής, αλλά και της ηλεκτροστατικής βαφής ζαντών και εξαρτημάτων . Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας λειτουργούν, πέρα από το μηχανουργείο μας, σύγχρονες εγκαταστάσεις ηλεκτροστατικής, αλλά και κεραμικής βαφής για τη βαφή, όχι μόνο των ζαντών σας, αλλά και των εξαρτημάτων που υποβάλλονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

 Αναβαθμίζουμε και βελτιώνουμε τον εξοπλισμό μας διαρκώς, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και αισθητική σε προσιτές τιμές, με εγγυημένο αποτέλεσμα και ασφάλεια.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται όχι μόνο σε ιδιώτες αλλά και σε επαγγελματίες. Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Έλλαδα. Έαν είστε επαγγελματίας του χώρου και ενδιαφέρεστε για συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα, τηλεφωνικά, ή στο info@zantes.gr

TOP