Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

etaireia_lazaridis

Με συνεχή παρουσία στον χώρο της επισκευής από το 1989, αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετική με ζάντες auto & moto. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και με την εμπειρία τριών γενεών στο χώρο της μηχανουργίας, σας προσφέρουμε απαράμιλλα  αποτελέσματα, με εφ’ορου ζωής εγγύηση ασφάλειας. Συμβαδίζοντας με την τρέχουσα τεχνολογία, αναβαθμίζουμε διαρκώς τον εξοπλισμό μας, βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας, διατηρώντας  παράλληλα τις προσιτές τιμές μας.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας λειτουργούν επίσης σύγχρονα βαφεία ηλεκτρονικής και ηλεκτροστατικής βαφής ειδικά διαμορφωμένα για την εξασφάλιση της ποιότητας και της αντοχής των χρωμάτων. Με περισσότερους από  70  άμεσα διαθέσιμους κωδικούς , πετυχαίνουμε με ακρίβεια την απόχρωση που επιθυμείτε , από μεταλλικά χρώματα,πέρλες και νίκελ έως προστατευτικά αντιχαρακτικά βερνίκια, όχι μόνο για τις ζάντες σας αλλά  και για καπάκια κινητήρων, δαγκάνες, ελατήρια, σκελετούς ποδηλάτων κ.ά.

Η πολυετής εμπειρία μας και η τεχνογνωσία εγγυώνται την ακρίβεια, την ανθεκτικότητα και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα  της επισκευής και της βαφής μας.