ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΑΝΤΩΝ

 

episkeues_zantwn_alouminiou

Η πολυετής εμπειρία μας σε κάθε είδους επισκευή,μας κατατάσσει εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της επισκευής.

Αναλαμβάνουμε όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και την επαναφορά στραβών ακτίνων(πρέσσα 200Τ)  σε καμία περίπτωση όμως κομμένες ακτίνες, καθώς βασικός μας γνώμονας είναι η ασφάλεια του πελάτη.

Ο έλεγχος της ζάντας σας είναι δωρεάν, και εφόσον  κριθεί ασφαλής η επισκευή της σας ενημερώνουμε  για το κόστος και για τον χρόνο παράδοσης.

Ανάλογα με τη φύση της ζημίας, υπάρχει δυνατότητα η επισκευή της ζημίας να γίνει αποκλειστικά σε πρέσσα, για την αποφυγή απωλειών υλικού από τη ζάντα (η διάμετρος μειώνεται κατά mm.)

Το πρεσσάρισμα της ζάντας γίνεται σε ειδικά σχεδιασμένα μηχανήματα που διατηρούν τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας, σε καλούπια 12 έως 24 ιντσών.

Αφού η ζάντα μορφοποιηθεί και αν είναι απαραίτητο (σε περίπτωση σπασίματος),ακολουθεί η χύτευση ειδικών κραμμάτων αντίστοιχων με τα υλικά κατασκευής της ζάντας.

Τέλος εφόσον δεν ακολουθήσει βαφή,η ζάντα τοποθετείται σε ειδικούς τόρνους με αδαμάντινα μαχαίρια, επιτυγχάνοντας έτσι το άψογο γυάλισμα της πρόσοψης και των σημείων στεγάνωσης.